Hangi Air Jordan'ı almalı?

@kino Bugün gittiğim Awm de bunları buldum kırmızı siyah, logo beyaz, altı da krem. Tek sıkıntı sadece 40 numara olması. Normalde bende 40 giyiyorum fakat 40 olan ayakkabımdan geçince biraz dar hissettirdi 17 yaşındayım ve ayağımın büyüme ihtimali de var. Normalde bu ayakkabının ipleri yeşil ama kutudan siyah da çıkıyor adı Chrismas Edition fiyatıda normale göre biraz düşük 2400 tl. Sence bunu almalı mıyım rengi çok hoşuma gitti.

@seth2012

2400 TLye AJ1 buluyorsan her türlü alınır. Ben yeşil bağcıklı halini daha çok seviyorum fakat sade olsun istersen böyle kullan tabi. Tek sorun bunlarla basketbol oynamayı düşünüyorsan taban materyali diğerlerine göre daha çabuk aşınabilir asfalt vb zeminlerde fakat parke vb zeminlere de daha iyi tutunur. Günlük kullanımda ise hiçbir sorun olmaz.

Bugün ailemle tekrar mağazaya gittik ve 40,5 numara Alternate Bred'e karar verdik. Chrismas Edition Kadın versiyon ve 40 numara olmasına rağmen küçük duruyor baş parmağım ayakkanının ucuna değiyor rengini daha çok beğenmeme rağmen çok rahat edemedim. Yarın 3400 e Alternate Bred rengi alacağım. Sence doğru bir karar mı?

Dediğim gibi High OGlerde renk önemli. Bred, Chicago, UNC vs gibi bazı rekler diğerlerinden daha değerlidir fakat midlerde pek bir önemi yok hangi rengi beğenirsen onu al alternate bred de güzel bir renk.

Nike ayakkabılarda kadın kalıbı olanlarda alıyorsan erkekte ne giyiyorsan 1,5 numara büyüğünü alman durumunda olacaktır. Zamanında Jordan 1 Low Slipon sadece kadın kalıplarında çıktığı için almak istemiştim fakat 46,5 olmayınca alamamıştım hala inşallah erkek kalıbı bir gün çıkar diye bekliyorum.

X-Mas rengini ısrarla istiyorsan ve 40 giyiyorsan 41,5 var mı sor. Eğer varsa o ayağına %99 olacaktır.

Demin fark ettim meğersem aradığım ayakkabı başından beri mid değil high mış. High daha iyi deri kalitesine ve genel kaliteye sahip asıl olay o yani. Ama bütcem high'ı karşılayamaz zaten bizim ülke de neredeyse high satılmıyor yani zaten istediğim rengi midde bile bulamıyorum high için imkansız gibi birşey. Neyse benim alacağıma gelirsek asıl istediğim renk yanları beyaz olanlardı ama hiç bir yerde yok büyük ihtimal bunu alacağım.

X-Mas renk olandan sadece 1 tane vardı.

@seth2012

Toptan jordan almaktan vazgeçtim asıl istediğim high ve şuan alabilecek imkanım yok mid alsam da güzel renk yok. Herşey için teşekküler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…