En çok satılan Ekol S66 Parlak Beyaz Havalı Tabanca En uygun fiyatla Kolay Av'dan satın al! %30'a varan indirim fırsatını kaçırma. Hediyeli. Aynı gün kargo.
www.kolayav.com
Özellikler:
Bunlardan başka daha iyi bir ürün biliyorsanız yazabilirsiniz.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Silahlara ilgim var bundan dolayı yayla da falan kullanmak için alacağım. Askeri simülasyonlara katılma gibi bir amacım yok.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Silahlara ilgim var bundan dolayı yaylada falan kullanmak için alacağım. Askeri simülasyonlara katılma gibi bir amacım yok. Yani Airsoft olsun olmasın fark etmez amacım atış yapmak falan.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Silahlara ilgim var bundan dolayı yayla da falan kullanmak için alacağım. Askeri simülasyonlara katılma gibi bir amacım yok.
Daha önce hiç farklı bir tabanca kullanmadım ama bildiğim kadarıyla glocktan sonra en iyi tabanca. Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir güç düşüşü bozulma vesaire olmadı.
Daha önce hiç farklı bir tabanca kullanmadım ama bildiğim kadarıyla glocktan sonra en iyi tabanca. Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir güç düşüşü bozulma vesaire olmadı.