Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Haziran 2023 #11 E39 dedi: Anladım hocam o konuda daha dikkatli olurum. Silahın iç dış temizliği için özel bir malzeme almak lazım mı yoksa kulak çubuğu, bez vb. şeylerle temizlenebilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda maalesef bir bilgim yok.
E39 dedi: Anladım hocam o konuda daha dikkatli olurum. Silahın iç dış temizliği için özel bir malzeme almak lazım mı yoksa kulak çubuğu, bez vb. şeylerle temizlenebilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda maalesef bir bilgim yok.
E39 Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #12 Yukapian dedi: O konuda maalesef bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kusura bakmayın fazla sıktıysam. Yardımınız için çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Yukapian dedi: O konuda maalesef bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kusura bakmayın fazla sıktıysam. Yardımınız için çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.