Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Yurt dışına giden tanıdık getirecek o yüzden ucuza denk gelecek bir SE olursa iyi olur telefonum Android o yüzden Apple Watch alamam.
Yurt dışına giden tanıdık getirecek o yüzden ucuza denk gelecek bir SE olursa iyi olur telefonum Android o yüzden Apple Watch alamam.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.153 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Kasım 2022 #2 Kullanım amacınıza bağlı ama şahsen ben Samsung akıllı saatlerinden birisini tercih ederdim eğer Android için isteseydim. Onun dışında Apple akıllı saatleri cidden gayet güzel ama Android istediğiniz için bence Samsung almalısınız.
Kullanım amacınıza bağlı ama şahsen ben Samsung akıllı saatlerinden birisini tercih ederdim eğer Android için isteseydim. Onun dışında Apple akıllı saatleri cidden gayet güzel ama Android istediğiniz için bence Samsung almalısınız.
furkanatak49 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 212 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 4590 ASUS H81 256 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 bütçe
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Kasım 2022 #4 Yeyil dedi: Yurt dışına giden tanıdık getirecek o yüzden ucuza denk gelecek bir SE olursa iyi olur telefonum Android o yüzden Apple Watch alamam. Genişletmek için tıkla... Güncel Samsung modellerinden alın. huawei falan almayın sakın.
Yeyil dedi: Yurt dışına giden tanıdık getirecek o yüzden ucuza denk gelecek bir SE olursa iyi olur telefonum Android o yüzden Apple Watch alamam. Genişletmek için tıkla... Güncel Samsung modellerinden alın. huawei falan almayın sakın.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 furkanatak49 dedi: bütçe Genişletmek için tıkla... yani çok pahalı olmasa iyi olur