Hangi Android telefon işlemcileri Windows 10 ile uyumlu?

• Konuyu başlatan fouur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.594

fouur

Megapat
Daha fazla  
Günümüzdeki hangi Android telefonlardaki işlemciler Windows 10 ile uyumluluk sağlamakta? Forumda Intel işlemciye sahip ASUS ZenFone 2'ye Windows 10 kurulumu var. Peki ya günümüzde hangi işlemciye sahip Android telefonlar Windows 10 destekler ve kaldırır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ARM tabanlı işlemci x86 için ayarlanmış bir işletim sistemini nasıl çalıştıracak? M1'de bile sıkıntı çekiliyor çoğu uygulamada.

Şöyle düşünün. Bir araba motoru ile küçük bir Ardunio motoru kendi amaçları için üretiliyor. Arabanın motorunu çıkarıp öbürünü takmaz çok zorlanır, çalışmaz. Mobil işlemcilerde de aynen bu mantık var.

Hocam ARM tabanlı işlemci x86 için ayarlanmış bir işletim sistemini nasıl çalıştıracak? M1'de bile sıkıntı çekiliyor çoğu uygulamada.
Windows 10'un ARM sürümü var.
Günümüzdeki hangi Android telefonlardaki işlemciler Windows 10 ile uyumluluk sağlamakta? Forumda Intel işlemciye sahip ASUS ZenFone 2'ye Windows 10 kurulumu var. Peki ya günümüzde hangi işlemciye sahip Android telefonlar Windows 10 destekler ve kaldırır?
Sanal makinede çalıştırabilirsin, şu anlık sanallaştırma olmadan Windows'u telefonda çalıştırma yok bildiğim kadarıyla.

Arkadaşım Asus telefona kurmuştu, sanırım x86 işlemciye sahip bir telefondu.
Technopat'ın eski videosu var bu konuda aşağıya attım linki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı