Hangi anime izlenmeli?

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Dost Kayaoğlu, Neon Genesis Evangelion izliyordu. Ben de bu animeden anime izlemeye başlamak istiyorum. Sıkar mı? Başka ne önerirsiniz?

Dost Kayaoğlu, neon genesis evangelion izliyordu. Ben de bu animeden anime izlemeye başlamak istiyorum. Sıkar mı? Başka ne önerirsiniz?

Çok karanlık atmosferi olan bir anime. İzledim ama hiçbir şey anlamadım. Onun dışında ilk animen muhtemelen, seni sıkmaması için death Note veya hxh önerebilirim.
Hxh önerdim ama anime 148 bölümdü :D. İzlerim dersen sıkılmadan izlersin ama uzun bir yolculuk olacak.

Son düzenleme:
İlk defa izleyeceksen AOT - Demon Slayer - Death Note - Gibi bilindik şeyler izle . İlk izlenim açısından sıkmaz diye düşünüyorum

Arkadaşımın zoruyla bir kaç Anime izlemiştim, izletildiğim çoğu anime çizgi filmden farksızdı. İzliyeceksen benim önerim Death Note izle gerisine bulaşma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı