Hangi antivirüs programı iyi?

Free sürümü iş görür mü şu an onu indiriyomda.

Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
Bence en iyi anti-virüs programı McAfee. Ben onu kullanıyorum ve beni şuana kadar o kadar çok tehditten korudu ki... Truva atları, worms, Trofans... Saymakla bitmez. Ayrıca Türkçe seçeneği de var.

Uzun yıllar dediğim 10 yılı buluyor kullanmıyorum. Hiç ihtiyaç duymadım. Hiçbir sıkntı yaşamadım. Bilinçli kullanıcı olmak lazım.

Bence en iyi anti-virüs programı McAfee. Ben onu kullanıyorum ve beni şuana kadar o kadar çok tehditten korudu ki... Truva atları, worms, Trofans... Saymakla bitmez. Ayrıca Türkçe seçeneği de var.
Oda başarılı ve Nerdeyse her AntiVirus de var Türkçe dil Sadece malwarebytes'de yoktu sanırım.
Uzun yıllar dediğim 10 yılı buluyor kullanmıyorum. Hiç ihtiyaç duymadım. Hiçbir sıkntı yaşamadım. Bilinçli kullanıcı olmak lazım.
Sen hissetmeye bilirsin bende aynı şeyi düşünmüştüm ve Hiç virüs kendini belirtmeden explorer.exe yi çökeltti ve hiç bir şekilde görev yöneticisi falanda açılmıyordu Dikkat et.

Bana kalırsa AntiVirus kullanmamak Korumasız gezmek gibi birşey (gerçek hayatla bağladım)

Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.

Zonealarm Extreme Security önerebilriim paralı olarak veya zonealarm Free antivirüs with firewall deneyebilirsiniz.

Comodo ınternet Security sağlam bir virüs programıdır.

Bu arada Malwarebytes önerenler onun bir anti malware yazılımı olduğunu bilmiyorlar onu kullanıyorlar ama ne yapacaksın ne kadar söylesende anlamıyorlar işte.

Anti malware yazılımı virüsleri temizlemek için yapılmıştır ve antivirüs yazılımlarının yanında çalışırlar.

Antivirüsler'de engellemek üzerine yapılmıştır.

ZoneAlarm Free

Buradaki konumdan zonealarmın nasıl olduğuna bakabilirsin kendisi Kaspersky motorludur ve içerisinde bedava güvenlik duvarı ve self defense güvenlik kalkanları bulundurur.

Comodo ınternet Security tek başına gayet iyidir hips sayesinde çoğu uygulamanın kritil bölgelere erişmesini izinli hale getirir böylece hiçbir uygulama sizden izinsiz bir şey yapamaz.

Comodo firewall ile Bitdefender Free sürümünü aynı anda kullanabilirsiniz böylece bayağı iyi bir güvenlik elde etmiş olursunuz.

• Kaspersky
  • Norton
  • Bitdefender
  • ESET
  • Sophos
  • F-Secure
Önerdiklerim, başarılı güvenlik yazılımları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…