naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 6 Eylül 2021 #11 İmmunet önerirdim hafif sistemler için ama CPU'yu %99 kullandığını görünce artık önermiyorum. Önerim Avira, ClamWin, Kaspersky ve ESET'tir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
İmmunet önerirdim hafif sistemler için ama CPU'yu %99 kullandığını görünce artık önermiyorum. Önerim Avira, ClamWin, Kaspersky ve ESET'tir.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.358 Makaleler 3 Çözümler 80 6 Eylül 2021 #12 Para verecekseniz Malwarebytes öneririm ama ücretsiz kullanım için Kaspersky tercih edin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #13 Windows Defender kullanıyorum, henüz başıma bir şey gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.179 Makaleler 5 Çözümler 29 6 Eylül 2021 #14 Bu video fikir verir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Keyfinden Kaspersky önermiyor millet. Özel hayatta marjinal takılabilirsiniz ama akıl ve mantıkla seçim önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
Bu video fikir verir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Keyfinden Kaspersky önermiyor millet. Özel hayatta marjinal takılabilirsiniz ama akıl ve mantıkla seçim önemli.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 6 Eylül 2021 #15 mike_wazowski_bruh dedi: Avast diyenlere sesleniyorum, sakın kullanmayın! 3 trojan gizlenmiş ve Avast bulamadı, ben de Kaspersky'ye geçtiğim zaman öğrendim 3 trojanın iş çevirdiğini. Kaspersky hayattır. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulamanın yanında yüklenen antivirusler koruma yapmıyor, bu bütün antivirusler için geçerli. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
mike_wazowski_bruh dedi: Avast diyenlere sesleniyorum, sakın kullanmayın! 3 trojan gizlenmiş ve Avast bulamadı, ben de Kaspersky'ye geçtiğim zaman öğrendim 3 trojanın iş çevirdiğini. Kaspersky hayattır. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulamanın yanında yüklenen antivirusler koruma yapmıyor, bu bütün antivirusler için geçerli.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.115 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #16 R.B.D dedi: Kaspersky koyu fanclub mensupları gelmeden hemen şunu demek istiyorum. ESET hafif ve niteliklidir. ESET Internet Security öneririm. Kaspersky hafif diyen gitsin camdan atlasın. ☝ Genişletmek için tıkla... İyi ki 2. kattaydım, kolum kırıldı sadece. Bunu demeyecektim Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
R.B.D dedi: Kaspersky koyu fanclub mensupları gelmeden hemen şunu demek istiyorum. ESET hafif ve niteliklidir. ESET Internet Security öneririm. Kaspersky hafif diyen gitsin camdan atlasın. ☝ Genişletmek için tıkla... İyi ki 2. kattaydım, kolum kırıldı sadece. Bunu demeyecektim
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.358 Makaleler 3 Çözümler 80 6 Eylül 2021 #17 Xaraca dedi: Windows Defender kullanıyorum, henüz başıma bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli bir şeyler indirip oraya buraya girmiyorsan yeterli olacaktır veya nereye girdiğini biliyorsan.
Xaraca dedi: Windows Defender kullanıyorum, henüz başıma bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli bir şeyler indirip oraya buraya girmiyorsan yeterli olacaktır veya nereye girdiğini biliyorsan.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 6 Eylül 2021 #18 Normal bir kullanıcı isen Windows Defender size kat kat yeterde artacak ama yok ben başıma iş almak istemiyorum diyorsan Avira veya ESET nod 32.
Normal bir kullanıcı isen Windows Defender size kat kat yeterde artacak ama yok ben başıma iş almak istemiyorum diyorsan Avira veya ESET nod 32.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #19 393060 dedi: Başka bir uygulamanın yanında yüklenen antivirusler koruma yapmıyor, bu bütün antivirusler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Avast'ı normal olarak kurup satın aldığım halde böyle kanka
393060 dedi: Başka bir uygulamanın yanında yüklenen antivirusler koruma yapmıyor, bu bütün antivirusler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Avast'ı normal olarak kurup satın aldığım halde böyle kanka
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 6 Eylül 2021 #20 mike_wazowski_bruh dedi: Avast'ı normal olarak kurup satın aldığım halde böyle kanka Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ben kullanıyorum bütün PC'lerimde. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
mike_wazowski_bruh dedi: Avast'ı normal olarak kurup satın aldığım halde böyle kanka Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ben kullanıyorum bütün PC'lerimde.