Arkadaşlar benim bilgisayarımın anti-virüs programımın bitmesine 20 gün kaldı. Eski anti-virüs programım Panda idi. Şimdi Panda'ya devam mı edeyim yoksa yeni anti-virs programı mı kullanayım ?
Normal bir ev kullanıcısı için çoğu aşağı yukarı aynı korumayı sağlıyor. Panda'dan memnunsan kullan, sıkıldıysan başka bir antivirüs dene. Önemli olan senin ne kadar bilinçli kullanıcı olduğun.
Benim kullanıp sevdiğim antivirüsler ücretli olarak Norton, Kaspersky, Trend Micro; ücretsiz olarak AVG, Avast, MSE. Sakın crackli antivirüs kullanma.
O programlar ufak şeyler için örneğin, internetten bir dosya indirdiğin zaman virus girmemesini sağlıyor. NOD32 de bunu yapıyor fakat NOD32 daha büyük şeyler yapabiliyor. Eyer ok büyük bir şey yapmayacaksan yeterlidir.
Evet ücretsiz olması ve bir bilgisayar kullanıcısı olarak gayet kullanışlı. Panda'dan da memnunum ama ben bir de Microsoft'un kendi anti-virüs programını da bir kullanayım. Memnun kalmadığım zaman Panda'ya geçiş yaparım.
NOD32 içinde güvenlik duvarı bile yok. Nasıl en iyisi oluyor? NOD32, hayatımda en nefret ettiğim ve en rezil olarak nitelendirebileceğim programdır. Windows 7'de internete girmemi komple engellemiş saçma sapan bir programdı.