Bilgisayarı ve beni sıkboğaz etmeyecek bir antivirüs programı arıyorum. Avast kullanmıştım ama sinir ediyordu. Aradığım antivirüs programı daha çok kontrolü bizim elimizde ve daha modern olmalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...
www.technopat.net
Ücretli olarak, Norton 360 veya Kaspersky Internet Securtiy önerebilirim.
Norton 360, mevcut ve yeni ortaya çıkan siber tehditler de dahil olmak üzere, zararlı programlara, virüslere ve siber suçluların saldırılarına karşı korunmaya yardımcı olan çeşitli koruma katmanları sağlar.
Yeni Kaspersky Internet Security, kötü amaçlı yazılımlara karşı üst düzey koruma sağlar, gizliliğinizi güvence altına alır ve sizi kimlik hırsızlığına karşı korur. Tüm Mac, Windows PC ve Android cihazlarınızı koruma altına almak için hemen indirin.
Bilgisayarı ve beni sıkboğaz etmeyecek bir antivirüs programı arıyorum. Avast kullanmıştım ama sinir ediyordu. Aradığım antivirüs programı daha çok kontrolü bizim elimizde ve daha modern olmalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Malwarebytes ya da Kaspersky. Tarama için Malwarebytes öneririm. Mobil versiyonunda telefonumu virüsten kurtarmıştı. Kaspersky tam zamanlı ve kullanışlı.
Download FREE antivirus software for Windows, Android, and iOS (desktops, laptops, tablets) and protect yourself against viruses, ransomware, spyware, phishing & dangerous websites. Fast & Easy Virus Protection and 100% free – Download it today!