MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 8.1 format attım. Hangi antivirüsü kuracağımı bilmiyorum. Düşük indirme boyutu ve ücretsiz olması gerek. Cevaplarınız için teşekkürler.
8.1 format attım. Hangi antivirüsü kuracağımı bilmiyorum. Düşük indirme boyutu ve ücretsiz olması gerek. Cevaplarınız için teşekkürler.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 22 Mayıs 2020 #21 Norton ve Malwarebytes önerebilirim ben de. Resmi Site | Norton™ - Antivirüs ve Zararlı Program Koruması Yazılımı Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business Artı 0 Eksi
Norton ve Malwarebytes önerebilirim ben de. Resmi Site | Norton™ - Antivirüs ve Zararlı Program Koruması Yazılımı Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #22 Ben Bitdefender ya da Kaspersky derim. Artı 0 Eksi
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #23 Windows 7 Kullanıcısı dedi: SSD yoksa önermem vallahi çekilmez. Genişletmek için tıkla... Hybrid benimki yarı SSD yarı HDD gibi bir şey. Artı 0 Eksi
Windows 7 Kullanıcısı dedi: SSD yoksa önermem vallahi çekilmez. Genişletmek için tıkla... Hybrid benimki yarı SSD yarı HDD gibi bir şey.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #24 Marked One dedi: Kaspersky ve Malwarebytes öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kapsamlı bir AV programı değildir. Artık öğrenin şunu. AV katagorisinde olması bile tartışılır. Artı 0 Eksi
Marked One dedi: Kaspersky ve Malwarebytes öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kapsamlı bir AV programı değildir. Artık öğrenin şunu. AV katagorisinde olması bile tartışılır.
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #25 Merthella dedi: Hybrid benimki yarı SSD yarı HDD gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Hybrid benimki yarı SSD yarı HDD gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanabilirsin.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #26 Ben ESET'i tek geçerim Kaspersky'ı da. Artı 0 Eksi
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 22 Mayıs 2020 #27 Eiesenhower dedi: Malwarebytes kapsamlı bir AV programı değildir. Artık öğrenin şunu. AV katagorisinde olması bile tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bence gayet işe yarar bir program. Tabi bir Kaspersky değil ama yinede tarama için iş görür. Artı 0 Eksi
Eiesenhower dedi: Malwarebytes kapsamlı bir AV programı değildir. Artık öğrenin şunu. AV katagorisinde olması bile tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bence gayet işe yarar bir program. Tabi bir Kaspersky değil ama yinede tarama için iş görür.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #28 Marked One dedi: McAfee programını listeye koymak mı? Şaka yapıyor olmalısın. Bu arada zaten o arkadaşı uyarmadım. @Merthella arkadaşın attığı mesajları görseydiniz anlardınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınaltına direk yazmışsınız bari alıntı yapsanızda kafamız karışmasa . Artı 0 Eksi
Marked One dedi: McAfee programını listeye koymak mı? Şaka yapıyor olmalısın. Bu arada zaten o arkadaşı uyarmadım. @Merthella arkadaşın attığı mesajları görseydiniz anlardınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınaltına direk yazmışsınız bari alıntı yapsanızda kafamız karışmasa .
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 22 Mayıs 2020 #29 Merthella dedi: Arkadaşınaltına direk yazmışsınız bari alıntı yapsanızda kafamız karışmasa . Genişletmek için tıkla... Hocam mesajı sildiğiniz zaman bir de benim alıntım yüzünden ceza almayın diye yapmamıştım. Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Arkadaşınaltına direk yazmışsınız bari alıntı yapsanızda kafamız karışmasa . Genişletmek için tıkla... Hocam mesajı sildiğiniz zaman bir de benim alıntım yüzünden ceza almayın diye yapmamıştım.
2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 22 Mayıs 2020 #30 24099 dedi: MalwareBytes Premium versiyonu gerçek zamanlı koruma sağlıyor ücretsiz versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabilir. AV olarak Kaspersky önerimdir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
24099 dedi: MalwareBytes Premium versiyonu gerçek zamanlı koruma sağlıyor ücretsiz versiyonu sadece tarama amaçlı kullanılabilir. AV olarak Kaspersky önerimdir. Genişletmek için tıkla...