MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 8.1 format attım. Hangi antivirüsü kuracağımı bilmiyorum. Düşük indirme boyutu ve ücretsiz olması gerek. Cevaplarınız için teşekkürler.
8.1 format attım. Hangi antivirüsü kuracağımı bilmiyorum. Düşük indirme boyutu ve ücretsiz olması gerek. Cevaplarınız için teşekkürler.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #31 dallarose dedi: Ben Avast kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Avast güvenilir değil. Kullanmanızı tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
dallarose dedi: Ben Avast kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Avast güvenilir değil. Kullanmanızı tavsiye etmem.
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #32 Özür dilerim. Geç yazıyorum. Boyutu internetim olmadığı için az istiyorum biraz eski bir HDD var. 5400 RPM Artı 0 Eksi
Özür dilerim. Geç yazıyorum. Boyutu internetim olmadığı için az istiyorum biraz eski bir HDD var. 5400 RPM
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #33 SSD varsa kullanın yoksa bulaşmayın. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #34 Neye bulaşmayayım? Artı 0 Eksi
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #35 MehmetE. dedi: Neye bulaşmayayım? Genişletmek için tıkla... Eski bir HDD ise kasmalara neden olur. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #36 Güncelleyim mi? Artı 0 Eksi
dallarose Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 22 22 Mayıs 2020 #37 detista dedi: Avast güvenilir değil. Kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman Artı 0 Eksi
detista dedi: Avast güvenilir değil. Kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 22 Mayıs 2020 #38 dallarose dedi: Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam silmeye çalışsanız bile ayrı bir dert. Kaldırın direk o illeti bilgisayarınızdan. Size de Kaspersky ve Malwarebytes öneririm. MehmetE. dedi: Eki Görüntüle 570371 Güncelleyim mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleyin hocam. Artı 0 Eksi
dallarose dedi: Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam silmeye çalışsanız bile ayrı bir dert. Kaldırın direk o illeti bilgisayarınızdan. Size de Kaspersky ve Malwarebytes öneririm. MehmetE. dedi: Eki Görüntüle 570371 Güncelleyim mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleyin hocam.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #39 dallarose dedi: Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman Genişletmek için tıkla... Avast ve AVG kullanmasın kimse. Adamlar göz göre göre milletin kişisel bilgilerini satılar. Artı 0 Eksi
dallarose dedi: Yazanları ifade bırakanları vs gördüm ben hiç sorun yaşamadım ya ondan önerdim, Avast'tan kaçının arkadaşlar o zaman Genişletmek için tıkla... Avast ve AVG kullanmasın kimse. Adamlar göz göre göre milletin kişisel bilgilerini satılar.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 22 Mayıs 2020 #40 Malwarebytes Anti-Malware, anti-virüs değildir. Önerim (ücretsiz) Kaspersky Security Cloud - Free. (Ücretli) Kaspersky Internet Security. Artı 0 Eksi
Malwarebytes Anti-Malware, anti-virüs değildir. Önerim (ücretsiz) Kaspersky Security Cloud - Free. (Ücretli) Kaspersky Internet Security.