Hangi Antivirüsü Kullanmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertDemir

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
DonanımMeraklısı
Merhabalar. Technopat Ücretsiz 7 Antivirüs rehberine göz attım. Comodo İnternet Security göremedim korumasını güzel buluyordum. Fakat listede yoktu. Hangi antivirüs seçmeliyim ? Avast indiriyordum. Fakat aklıma 2-3 ay olsu sanırım bir güvenlik açığı yakalanmış. 400.000 kişi tehlikedeydi sanırım o yüzden ne yapsam karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitdefender çok ağırmış. Yükledim pc açılışı bayağı uzadı ama katlanacağız ne yapalım ? Sadece PC açılışı başka bir şeyde sorun yok.

Panda Cloud kurucam. Trojen korumasını merak ettim. Peki Comodo kaldırsam sorun oluşur mu ?

Comodo aşırı Trojen-malware buluyor artık acaba comodo tüm inen dosyaları virüs olarak mı görüyor mu diye şüphe duymaya basladım 1 tane trojen veya malwere bilgisayara zarar verir mi ? Bilgisayarımda kredi kartı falan kayıtlı değil sadece bir sey satın alıyorum aldıktan sonra tüm geçmişi siliyorum ve tüm hepsine tik atıyorum hicbir bilgi kalmıyor. Sıkıntı yaratırmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…