Hangi AOC marka monitörü almalıyım?

  • Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.336
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar monitör alacağım. Farklı mağazadan alacağım. Bana demeyin buradan alma diye çünkü mecburum. Kart yok kimsede. Hangi monitör daha iyidir? Görüntü olsun her şeyiyle hangisi? Kartım HD7850 kartıma fazla gelmesin monitör. Yani boşuna çok para vermek istemiyorum kartın kaç yıl 1080p götüreceği belli değil.

Bu 1.

Evkur. AOC 23.6 LED SIYAH-BEYAZ MONITOR

Bu 2.

Evkur. AOC E2251SWN 21.5 LED SIYAH MONITOR

Bu 3.

Evkur. AOC 23 LED SIYAH GUMUS IPS EKRAN MONITOR

Ben 3. monitörü seçtim fakat biraz pahalı. Yinede almaya çalışacağım.
 
Adam Evkur'dan almıyacağım diyor daha ne üste çıkmaya çalışıyorsun. Ürünleri oradan göstermiş diye ordan mı alması lazım.
Forumda yazdığına göre okuma yazma biliyorsundur. Fakat sanırım sende dikkat eksikliği var. Sayfayı baştan okursan Evkur' dan almayacağım diye birşey demedi. Üste çıktığım falan yok ama sen üzerine vazife olmayan işlere karışma.
 
E2262Vw al gec. Muhtesem monitor.
Ayrica urunleri Evkur'dan niye yolladin? Vatan'da 390TL olan monitor, orada taksitle 540TL'yi buluyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı