Charizard Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #11 56153 dedi: Apple Store uygulaması üzerinden saatlerin gerçek boyutlarını görebiliyorsunuz. İsterseniz oradan bakabilirsiniz ya da bir mağazaya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Apple Store'dan ne yazarak bakabilirim?
56153 dedi: Apple Store uygulaması üzerinden saatlerin gerçek boyutlarını görebiliyorsunuz. İsterseniz oradan bakabilirsiniz ya da bir mağazaya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Apple Store'dan ne yazarak bakabilirim?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Ocak 2022 #12 Apple Store uygulamasından bir saati seçtikten sonra altta çıkıyor.
Charizard Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #13 Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler satın aldım. Bu arada soran arkadaşlar için hb bilişimin web sitesinden aldım.
Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler satın aldım. Bu arada soran arkadaşlar için hb bilişimin web sitesinden aldım.
emir21321 Centipat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 49 13 Ocak 2023 #14 Charizard dedi: Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler satın aldım. Bu arada soran arkadaşlar için HB bilişimin web sitesinden aldım. Genişletmek için tıkla... Konu zortladı ama baktımda şu an hiçbiri yok Apple Watch bile yok çok iyi fiyatlardaymış ama.
Charizard dedi: Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler satın aldım. Bu arada soran arkadaşlar için HB bilişimin web sitesinden aldım. Genişletmek için tıkla... Konu zortladı ama baktımda şu an hiçbiri yok Apple Watch bile yok çok iyi fiyatlardaymış ama.