Hangi Apple Watch modeli alınmalı?

VValtieL

Kilopat
Herkese iyi Sosyaller, halihazırda Watch Ultra 2 (2 sene önce çıkan) kullanıyorum. Şarjı konusunda çok şikayetçi değilim ama boyut olarak acaba normal Watch daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Geçen sene series 10 ve Ultra 2 siyah modeli gördüğümde çok hoşuma gitmişti ama hangisine geçeceğime karar veremeyip yeni modelleri beklemeye karar verdim ve yeni modellerde hiçbir değişiklik olmadı pilleri dışında. Şimdi de hangi model daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizce elimdekini satıp Ultra 3 siyah modele geçmeye değer mi yoksa Series 11 siyah alıp 2 farklı Watch kullanmak nasıl olurdu? Bu arada hemen almayacağım birkaç ay sonra telefoncularda çok daha uyguna satılıyor o zaman alacağım.

Bence 2 farklı akıllı saat kullanmak biraz anlamsız gibi geldi. Çünkü birçok estetik özelliğini, oldukça pratik şekilde değiştirebildiğin, farklı hissettirmesini sağlayabildiğin bir cihaz değil mi akıllı saatler. Her ortam için farklı şekilde uyarlayabildiğin bir saatten bir tane daha almanın nasıl bir faydası olacağını kestiremedim.

Şöyle, yatarken de takıyorum ve bazen sağ sola vurabiliyorum saati. Series 11 çok ince ve estetik duruyor bazı ortamlarda series 11, bazılarında ultrayı takarım diye düşündüm.

Çok şık saat kılıfları var. Spor, yürüyüş, günlük aktivite, uyku gibi nispeten fiziksel olarak aktif olduğum, düşebileceğim, çarpabileceğim durumlarda kılıf ile kullanıyorum. Resmi işlerde, toplantılar gibi yerlerde kılıfı duruma göre bazen çıkarıyorum. Kordonu da günlük olarak kıyafetime göre değiştiriyorum. 46mm saati, kılıf 49-50mm bandına taşıyor hissiyatı oluşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…