Hangi Arch Linux dağıtımı kullanılmalı?

444617

Decipat
Makaleler
6
Son düzenleme:
Peki Arch Linux'a ses kartı driverinizi kurmayı denemeye ne dersiniz?

Çünkü en temiz Arch dağıtımları bunlar, değiştirmektense sorunu çözmek daha iyi olur.

Artix'te ses sürücüsü yok, aynı şekilde Arch'ta da yok. Manjaro'da hep aynı hatayı alıyorum. Manjaro Linux "Failed to start pkgfile database update" hatası
Arco Linux'ta ses yok. Endeavour OS'i sevmedim. Archman kurdum yine sevmedim. Diyeceksiniz özelleştirme var, yapıyorum ama yine de gözüme hoş gelmiyor. Ne önerirsiniz? @Bsd Kaymak @Linuxginar @The Shorekeeper
@Linux Aliskanligi
@509918
@357971

Arch disi dagitim denemeye ne dersin? Mesela Fedora.

Artix'te ses sürücüsü yok, aynı şekilde Arch'ta da yok. Manjaro'da hep aynı hatayı alıyorum. Manjaro Linux "Failed to start pkgfile database update" hatası
Arco Linux'ta ses yok. Endeavour OS'i sevmedim. Archman kurdum yine sevmedim. Diyeceksiniz özelleştirme var, yapıyorum ama yine de gözüme hoş gelmiyor. Ne önerirsiniz? @Bsd Kaymak @Linuxginar @The Shorekeeper
@Linux Aliskanligi
@509918
@357971
Nispeten yeni bir sistem bilgisayar üzerinde ses alamıyorsanız sebebi "sof-firmware" paketi olabilir. Kendi laptopumda ben de ses alamıyordum ve bu firmware'i kurduktan sonra ses gelmeye başladı. Birçok yeni bilgisayarda da durum böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı