Fırat özen
Hectopat
Kışın araba almayı düşünüyorum aralık ya da ocak ayında düşünüyorum. Yılbaşından önce mi sonra mı almalıyım? 2. el araç fiyatlarına ocakta zam gelir mi?
Kışın araba almayı düşünüyorum aralık ya da ocak ayında düşünüyorum. Yılbaşından önce mi sonra mı almalıyım? 2. el araç fiyatlarına ocakta zam gelir mi?
şuan değilde ocakta yad aralıkta almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım ?Şu anki fiyatlar gayet uygun. Güzel pazarklıklarla da alınabiliyor.
ocakta alırsam +60 bin tl daha bütçeme ekliycem ne fark eder bilmiyorum amaAlınabiliyorsa tabii ki öncesinde almalısın.
Ne düşünüyorsunuz hocam? Gönlünüzdeki aracı alırsınız inşallah kazasız belasızşuan değilde ocakta yad aralıkta almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım ?
ocakta alırsam +60 bin tl daha bütçeme ekliycem ne fark eder bilmiyorum ama
şuan değilde ocakta yad aralıkta almayı düşünüyorum ne zaman almalıyım ?
ocakta alırsam +60 bin tl daha bütçeme ekliycem ne fark eder bilmiyorum ama
toyota auris yada honda civic 2015 modellerNe düşünüyorsunuz hocam? Gönlünüzdeki aracı alırsınız inşallah kazasız belasız
1 ayda 60 k pul olmaz hocam yaBence önceden al 60K o zaman pul olur.
toyota auris yada honda civic 2015 modeller
1 ayda 60 k pul olmaz hocam ya
Ne zaman araba alinmali dediginiz ay icerisinde alinmaliKışın araba almayı düşünüyorum aralık ya da ocak ayında düşünüyorum. Yılbaşından önce mi sonra mı almalıyım? 2. el araç fiyatlarına ocakta zam gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.