Arkadaşlar Antalya'ya geleli 4 gün oldu. Yeni bir bakkalla tanıştım genç biri 18 yaşında gibiydi ve kendini bir tezek sanıyordu.
Dün notebook'umu götürdüm Wifi'ye bağlanıp bir şeyler indirecektim. Yanında çalışan çocuk dedi ki 'Abi bu bilgisayarda Gta 4 oynanırmı' dedi o da 'Hayır! asla kaldırmaz' cevabını verdi ben de dedim ki abi ben bu bilgisayarda Gta 4'ü Yüksek ayarda güzel bir şekilde oynadım dedim, inanmadı sonra kendisini Antalya'nın en iyi bilgisayar bileni gibi davranıp dışarıda sigarasını içti bende çıktım eve geldim.
Sizce bu kişi kendini bir gübre'mi sanıyor?
Bana diyor ki bunu getir diğer notebook'unu da getir sana kasa verelim diyor Dedim abi bu notebook 1.650 TL Diğer ise 1.000 TL dedim kendisinin dükkanındaki en iyi pc (2GB RAM, 320 GB HDD, Grafik kartı bayağı kötü, çift çekirdekli işlemci.
Sizce ne yapmalıyım? Özellikle @Recep Baltaş'ın Cevabını istiyorum .
Saygılar Technopat Ailesi!
Ben bakkala gitmiyorum 2 yıldır İnternet kafeye 3-4 defa gittim başka hiç gitmedim.
Ben işimi garantiye alayım Recep abi gelince onun cevabını alırım. Sağol Kardeşim
Ha bide unutmadan diyeyim;dedim ki abi sende notebook ekran kartı var mı dedim? Benim ki gömülü diyorlar ama gömülü olduğunu zannetmiyorum dedim. O da;Gömülü olmasa bile o ekran kartını değiştireceksen sana 10.000 TL'ye patlar dedi
Bunu niye dedi anlamadım. Recep abinin videosunu izlerken (Laptop ekran kartı değişimi) videosunu 460 TL'mi neydi o civar da bir fiyat işitmiştim birazdan tekrar izlerim zaten.
Recep abi Cevabını mutlaka bekliyorum!
Mesajın sonunu Recep abi olarak düzeltir misin?
Recep abi erkan kartını yurt dışından alıdğı için ucuz oldu. Ama bir ekran kartı değişimi olsa olsa 1500 TL'yi anca geçebilir.
Mesajın sonunu Recep abi olarak düzeltir misin?
Recep abi erkan kartını yurt dışından alıdğı için ucuz oldu. Ama bir ekran kartı değişimi olsa olsa 1500 TL'yi anca geçebilir.