Hangi basketbol pozisyonu uygun?

cooper_flagg

Centipat
Merhaba 15 yaşındayım boyum ayakkabıyla 180 kilom 55. 1 yıldır basketbol oynuyorum, farklı takımlara gittim ancak tek problemim hangi pozisyonda oynamam gerektiği. Turnike kaçırmıyorum, 10 atıştan 7'si girer. 60 cm civarı zıplamam var, fazla rebound alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 15 yaşındayım boyum ayakkabıyla 180 kilom 55. 1 yıldır basketbol oynuyorum, farklı takımlara gittim ancak tek problemim hangi pozisyonda oynamam gerektiği. Turnike kaçırmıyorum, 10 atıştan 7'si girer. 60 cm civarı zıplamam var, fazla rebound alamıyorum.

Ben o yastayken seninle ayni boyda sayilirdim ve hep pota altindaydim.

Nerde rahat ediyorsan orada oyna.Ben zorla 175 boyumla pivot oynayıp manyak istatislik yapiyordum. Önemli olan rahat etmek.

Hocam ben 177 boyla oyun kurucu oynuyorum. Siz de 1-2-3 numaralarda oynayabilirsiniz. U16'da 180 boy ile pivot oynama şansınız zaten çok düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı