frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #11 Ethem Dizdar dedi: Yakında dediler fakat bayağıdır bekliyoruz. Kasım'ın başlarında yeni bir duyuru yaparlar büyük ihtimaller. Genişletmek için tıkla... 7 Aralık'ta.
Ethem Dizdar dedi: Yakında dediler fakat bayağıdır bekliyoruz. Kasım'ın başlarında yeni bir duyuru yaparlar büyük ihtimaller. Genişletmek için tıkla... 7 Aralık'ta.
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #12 Ethem Dizdar dedi: Yakında dediler fakat bayağıdır bekliyoruz. Kasımın başlarında yeni bir duyuru yaparlar büyük ihtimaller. Genişletmek için tıkla... 7 aralık.
Ethem Dizdar dedi: Yakında dediler fakat bayağıdır bekliyoruz. Kasımın başlarında yeni bir duyuru yaparlar büyük ihtimaller. Genişletmek için tıkla... 7 aralık.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 1 Kasım 2023 #13 Çok geç tarih verildi, aralık nedir? Kaç aydan beri bekliyoruz bir de 1 saat izliyorduk. Böyle bir şey görmedim ben.
Çok geç tarih verildi, aralık nedir? Kaç aydan beri bekliyoruz bir de 1 saat izliyorduk. Böyle bir şey görmedim ben.