NetNpcOlanİnsan
Picopat
Hearts of Iron 5 güzel olurdu.
Aslında Animus falan modern dünyanın da ötesinde lakin oynanış olarak günümüz zamanında geçsin itiyorsun doğru anladıysam. Ateşli silahların kullanıldığı bir tapınakçı suikast mücadelesi oyunu.Modern dünyayı kapsayan bir Assassin's Creed türevi oyun isterdim.
Elden Ring çok büyük bir yapım 2.Sinin çıkmasını yakın dönemde istemezdim daha 1'i tam sindiremedik.Dark Souls 4 veya Elden Ring 2. Bloodborne oynamadığım için o konuda yorumum yok.
Evet.Aslında Animus falan modern dünyanın da ötesinde lakin oynanış olarak günümüz zamanında geçsin itiyorsun doğru anladıysam. Ateşli silahların kullanıldığı bir tapınakçı suikast mücadelesi oyunu.
Knight online ve metin2 karışımı birşey beklerim ben hala ve.Biliyorum zor ama tek seçim hakkı var. Ya da 2 olsun çünkü liste sağlam. Eğer şıklardan ayrı olarak gelecekte çıkmasını, tasarlanmasını istediğiniz oyun varsa yazabilirsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.