A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mart 2024 #1 Binance hesap açmak istiyorum fakat Binance TR, Binance olmak üzere 2 uygulama var. Ben para yükleyip hisse, Bitcoin alabileceğim uygulama hangisi?
Binance hesap açmak istiyorum fakat Binance TR, Binance olmak üzere 2 uygulama var. Ben para yükleyip hisse, Bitcoin alabileceğim uygulama hangisi?
telliahmet036 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #2 İki hesap da olsun, Binance TR'den para yükleyip Binance Global'e yüklediğiniz parayı aktarırsınız.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mart 2024 #3 telliahmet036 dedi: İki hesap da olsun, Binance TR'den para yükleyip Binance Global'e yüklediğiniz parayı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... Promosyon kodu falan var mı hocam kayıt olurken kullanabileceğim? telliahmet036 dedi: İki hesap da olsun, Binance TR'den para yükleyip Binance Global'e yüklediğiniz parayı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... velimin üstüne açsam sorun olur mu bide Son düzenleme: 15 Mart 2024
telliahmet036 dedi: İki hesap da olsun, Binance TR'den para yükleyip Binance Global'e yüklediğiniz parayı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... Promosyon kodu falan var mı hocam kayıt olurken kullanabileceğim? telliahmet036 dedi: İki hesap da olsun, Binance TR'den para yükleyip Binance Global'e yüklediğiniz parayı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... velimin üstüne açsam sorun olur mu bide
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 20 Mart 2024 #4 Axolty dedi: Velimin üstüne açsam sorun olur mu bir de Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Axolty dedi: Promosyon kodu falan var mı hocam kayıt olurken kullanabileceğim? Genişletmek için tıkla... KriptoPedia kodunu kullanabilirsin.
Axolty dedi: Velimin üstüne açsam sorun olur mu bir de Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Axolty dedi: Promosyon kodu falan var mı hocam kayıt olurken kullanabileceğim? Genişletmek için tıkla... KriptoPedia kodunu kullanabilirsin.