izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 24 Haziran 2022 #11 Sasageyo dedi: Hocam 1B sürümü BIOS olarak kararlı ama AGESA olarak iyi değil dediler. Bayağı kafam karıştı ne yapayım sizce? @izmirkartali @BlackShadow Genişletmek için tıkla... Ne diyeyim usta? 1A yükle madem.
Sasageyo dedi: Hocam 1B sürümü BIOS olarak kararlı ama AGESA olarak iyi değil dediler. Bayağı kafam karıştı ne yapayım sizce? @izmirkartali @BlackShadow Genişletmek için tıkla... Ne diyeyim usta? 1A yükle madem.
Sasageyo Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 163 24 Haziran 2022 #12 izmirkartali dedi: Ne diyeyim usta? 1A yükle madem. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok soru sordum ama sizce BIOS güncellemesi sistemde sorun olmadıkça gerekli mi?
izmirkartali dedi: Ne diyeyim usta? 1A yükle madem. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok soru sordum ama sizce BIOS güncellemesi sistemde sorun olmadıkça gerekli mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 24 Haziran 2022 #13 Sasageyo dedi: Biliyorum çok soru sordum ama sizce BIOS güncellemesi sistemde sorun olmadıkça gerekli mi? Genişletmek için tıkla... İyi olur. Anakartın dahili bileşenleri, işlemciler ve ekran kartları ile daha uyumlu hale geliyor.
Sasageyo dedi: Biliyorum çok soru sordum ama sizce BIOS güncellemesi sistemde sorun olmadıkça gerekli mi? Genişletmek için tıkla... İyi olur. Anakartın dahili bileşenleri, işlemciler ve ekran kartları ile daha uyumlu hale geliyor.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 24 Haziran 2022 #14 Sasageyo dedi: Hocam anakartı yeni aldım 2021 yılından kalma bios yüklü o yüzden güncellemek istedim. Ne gibi şeylerle uğraşırım bios güncellersem? Genişletmek için tıkla... Beta sürümler genelde test aşamasındaki özellikler ile geliyor, o yüzden stabil sürüm yüklemek en mantıklısı. Normalde son güncel BIOS ile bir problem yaşamamanız lazım.
Sasageyo dedi: Hocam anakartı yeni aldım 2021 yılından kalma bios yüklü o yüzden güncellemek istedim. Ne gibi şeylerle uğraşırım bios güncellersem? Genişletmek için tıkla... Beta sürümler genelde test aşamasındaki özellikler ile geliyor, o yüzden stabil sürüm yüklemek en mantıklısı. Normalde son güncel BIOS ile bir problem yaşamamanız lazım.
Mimar20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 11 Ağustos 2023 #15 BIOS'un beta olup olmadığını nerden anlıyorsunuz ? Bunlardan f11a beta mı oluyor ?