Sayısal veya eşit ağırlık fark etmiyor. Okuduğun zaman boşuna okumuş olmayacağın mantıklı denecek bölümler nelerdir? Tıp demeyin çünkü yapıma uygun bir bölüm değil.
Çok geniş kavramlı bir soru bu. Neler ilgini çeker ve neler hoşuna gitmez bu tarz konularda daha fazla detay verirsen daha doğru yönlendirmeler sağlanılabilir. Yüzlerce bölüm ve farklı farklı yüzlerce iş kolu mevcut.
Sayısal veya eşit ağırlık fark etmiyor. Okuduğun zaman boşuna okumuş olmayacağın mantıklı denecek bölümler nelerdir? Tıp demeyin çünkü yapıma uygun bir bölüm değil.
Çok geniş kavramlı bir soru bu. Neler ilgini çeker ve neler hoşuna gitmez bu tarz konularda daha fazla detay verirsen daha doğru yönlendirmeler sağlanılabilir. Yüzlerce bölüm ve farklı farklı yüzlerce iş kolu mevcut.
Mantıklı deme sebebim bu, İyi derece yapınca her bölüm okunur evet ama kararsızlık iyi derece yapmak kadar zor. Bu yüzden tavsiye istiyorum çok yormadan iyi kazandıracak.
Ağa bak bir abin olarak açık konuşuyorum.
Şu an en çok işsiz çıkaran bölümlerden biri iktisat. Bunu koçta okursan ,sabancı da okursan seni havada kaparlar.
Şu an en revaçta olanlardan biri PC mühendisliği onu da sütçü imam da okursan aç kalırsın. Mevzu bu.
Mantıklı deme sebebim bu, iyi derece yapınca her bölüm okunur evet ama kararsızlık iyi derece yapmak kadar zor. Bu yüzden tavsiye istiyorum çok yormadan iyi kazandıracak.
Ağa bak bir abin olarak açık konuşuyorum.
Şu an en çok işsiz çıkaran bölümlerden biri iktisat. Bunu koçta okursan, sabancı da okursan seni havada kaparlar.
Şu an en revaçta olanlardan biri PC mühendisliği onu da sütçü imam da okursan aç kalırsın. Mevzu bu.
İnsanla ilişiğinin en az olacaklarından seç o zaman.
Mantıklı deme sebebim bu, İyi derece yapınca her bölüm okunur evet ama kararsızlık iyi derece yapmak kadar zor. Bu yüzden tavsiye istiyorum çok yormadan iyi kazandıracak.
Yapay zekanın yükselişi ile birlikte çok fazla yeni bölüm açılmaya başladı. Yapay Zeka Mühendisliği gibi. Bu yeni açılan bölümler ile şansını deneyip ilk mezunlardan olursan hem kazancın iyi olur hem de keyif alırsın. Bunun dışında Yazılım Mühendisliği bölümü de her zaman seni mutlu eder.
Yapay zekanın yükselişi ile birlikte çok fazla yeni bölüm açılmaya başladı. Yapay zeka mühendisliği gibi. Bu yeni açılan bölümler ile şansını deneyip ilk mezunlardan olursan hem kazancın iyi olur hem de keyif alırsın. Bunun dışında yazılım mühendisliği bölümü de her zaman seni mutlu eder.
Yapay Zeka dediğimiz konu da zaten bir yazılımdır. Yapay Zeka kendiliğinden öğrenmez ve internetten veri çekerek öğrenim sağlar. Yazılım hiçbir zaman bitmez. Gelecekte farklı yazılım dilleri ortaya çıkar ve yine bu şekilde önem kazanır.