Hangi bölümü seçmeliyim?

The Knight

Hectopat
Daha fazla  
İngilizce'me güveniyorum ama dil bölümünde çok fazla meslek yok o yüzden biraz korkuyorum. Eşit ağırlık da seçebilirim ama diğer derslerim iyi değil çalışırsam yapabiliceğimi düşünüyorum. Ne yapacağımı çok bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

TR de çalışılmaz Almanca vb öğrenip ileride yurt dışında çalış.

Meslek araştırmasına gir. Aşık olacağın, ömür boyu yapabileceğini düşündüğün mesleği bul. Bu bir mühendislik olabilir, bir temel bilimlerden biri olabilir, sosyal bilimlerden biri olabilir bu liste çok uzar gider. O mesleği bulup, ciddi anlamda hedefini koyduktan sonra zaten o hedefe ulaşmak için canını dişine takmış bir şekilde çalışıyor olursun. İnsanların sana şunu ol bunu ol demesine aldırış etme. Dediklerini not al, düşün ancak kararı her zaman kendin ver. Eğer o kişileri dinleseydik ülkede mühendis/doktor/öğretmen olmayan bir kişi yoktu.

Mesleğe göre seçmen gerekiyor. Hangi mesleği yapmak istiyorsun ona göre seçmen gerek. Yoksa mezuna kalırsın o da dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…