Hangi bölümü seçmeliyim?

bunshiin

Picopat
İyi akşamlar arkadaşlar, hedefim yazılım mühendisliği okumak istiyorum. İnsansız hava Araçları/Kara araçları, robotlara merakım var ve bunun yapılış sürecinden kod yazımında çalışmak istiyorum. Sizce yazılım mühendisliği bu isteğim için uygun bir bölüm mü?

Yazılım okuyabilirsin, daha sonra istediğin alanda master yapabilirsin. Gerçi başarılıysan master yapmadan da sektörde çalışabilirsin.

Dediğin şeylerde donanımda varsa Bilgisayar Müh. okuyabilirsin istersen.

Hocam bende insansız araçlar, robotik, yazılım ve özelikle otomotiv alanına ilgim var. Ancak ben yazılım mühendisliği değil de işin donanım, elektrik gibi alanlarında da bilgi sahibi olmak istediğim için mekatronik mühendisliği düşünüyorum. Anladığım kadarıyla siz işin hem robotik hem de yazılım kısmına meraklısınız bu nedenle makine ya da bilgisayar da güzel seçenekler olabilir.

Yazılım okuyabilirsin, daha sonra istediğin alanda Master yapabilirsin. Gerçi başarılıysan Master yapmadan da sektörde çalışabilirsin.

Şu anda bir firmada stajyer yazılımcıyım zaten. Robot yarışmalarında filanda ödül aldık. Üniversite ortamını merak ediyoruz diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…