Hangi bölümü seçmeliyim?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Recep abi sana kişisel bir soru sormak istiyorum. Forumda bunun için yer ayrılmadığı için buraya yazdım.

Lise 1. sınıfa gidiyorum ve bilişim teknolojileri bölümüne anadolu lisesinden girdim

Tatil geldiğinde ( lise 2. sınıf başlangıcında ) tercih yapacağım.

Elimde 4 adet bölüm var. Ve bunlardan birini seçeceğim.

Sence ilerde hangi bölümü seçmeliyim? Sen benim yerimde olsan ne yapardın ?

1-Ağ İşletmenliği
2-Web Programcılığı
3-Veri Tabanı Programcılığı
4-Bilgisayar Teknik Servis

Bunlardan hangisi daha avantajlı bir bölüm ? Birde önereceğin bölümün hangi işler üzerinde çalıştığını yazarsan çok sevinirim

Anadolu lisesinden gectim derken boyle bolumler oldugunu sanmiyorum keza benle ayni yaştasın ^^. Vallahi web tasariminda kendini gelistirirsen ciddi anlamda iyi gelir elde edebilirsin. Donanima ilgin var ama teknik servis secersen iş bulma sıkıntısı yaşayabilirsin. Eğer derslerin iyiyse üniversitede bilgisayar mühendisliği secebilirsin sahsen benim hedefim İTÜ %100 ingilizce bilgisayar mühendisliği ama birde Recep abinin yorumunu al madem ona sormuşsun bende onun cevabini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
OmerGndz kardeşim Ben Üsküdar anadolu ticaret meslek lisesinde okuyorum.

Diğer herkez düz okuyor Ama biz anadoluyuz. Yani sbs puanımız ile girdik. Diğer sınıflar 50 kişi iken bizim sınıf 25 kişi mesela

Bu arada web tasarımında ne tür işlerle uğraşıyoruz? İnternette sayfa tasarımı gibi birşey mi?

Aynen tasarim satis uygulamalari kava ve flash uygulamalari diye uzuyor liste. Bence sana en çok katkisi olacak alan veri tabani programciligi. Belli basli firmalar icin calisma sansin olursa buyuk getirisi olur sana ama bu benim kisisel tercihim.

Bence bununla övünülmez. Biz normaliz onlar mallar. Aslında bir farkımız yok ama bir başka gözle bakılıyor. Bizim sınıftada 20 kıza 4 erkek var mesela.

Bence bununla övünülmez. Biz normaliz onlar mallar. Aslında bir farkımız yok ama bir başka gözle bakılıyor. Bizim sınıftada 20kıza 4erkek var mesela.

DDD Ama diğer sınıflar bizim sınıfa girip anadolu anadolu diye halay çekiyo. Farkımız tarzımız. Bizim sınıfta 25 kişi var ve bunların 12 si kız 13 ü erkek. 1 erkek boşta kalıyor D Kız yüzü göremeden büyüyor.

Şaka bi yana hangi bölümü seçmeliyim ?

Dostum ben de Anadolu Meslek Lisesinde okuyorum. Ben de Lise 2 ye gidiyorum. Sınıf 25 kişi Bende sbs puanıyla girdim. Fakat senin yanlışın var. Lise 3 te bölüm seçiyorsun. Ben Veri Tabanını seçeceğim. Veri Tabanı içinde azda olsa web tasarım görülüyor. Veri tabanı bölümünün Fakat veri tabanı zor bölümdür. Sayısal derslerin iyiyse veri tabanını seç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…