B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım?
CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Modern Warfare serisinden başlayabilirsiniz oda eski gelirse ki gelceğini düşünmüyorum Black Ops 1'den başlayabilirsiniz.
Modern Warfare serisinden başlayabilirsiniz oda eski gelirse ki gelceğini düşünmüyorum Black Ops 1'den başlayabilirsiniz.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Temmuz 2023 #3 Byrk dedi: CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben modern warfare serisinden black ops 1 kadar oynamıştım bilgisyarım yüzünden. Öyle oynayabilirsiniz.
Byrk dedi: CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben modern warfare serisinden black ops 1 kadar oynamıştım bilgisyarım yüzünden. Öyle oynayabilirsiniz.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 15 Temmuz 2023 #4 Byrk dedi: CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... MW Remastered oynayarak başlayabilirsin.
Byrk dedi: CoD serisine başlamak istiyorum. Grafiklere çok önem veriyorum o yüzden CoD 1'den başlamak istemiyorum. Hangi oyundan başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... MW Remastered oynayarak başlayabilirsin.
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 132923 dedi: MW Remastered oynayarak başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... esyal21 dedi: Ben modern warfare serisinden black ops 1 kadar oynamıştım bilgisyarım yüzünden. Öyle oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aspect15 dedi: Modern Warfare serisinden başlayabilirsiniz oda eski gelirse ki gelceğini düşünmüyorum Black Ops 1'den başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ilk olarak Black Ops mu Warfare mi?
132923 dedi: MW Remastered oynayarak başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... esyal21 dedi: Ben modern warfare serisinden black ops 1 kadar oynamıştım bilgisyarım yüzünden. Öyle oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aspect15 dedi: Modern Warfare serisinden başlayabilirsiniz oda eski gelirse ki gelceğini düşünmüyorum Black Ops 1'den başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ilk olarak Black Ops mu Warfare mi?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 15 Temmuz 2023 #6 Byrk dedi: Peki ilk olarak Black Ops mu Warfare mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez.
B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 132923 dedi: Fark etmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkrüler. Black opstan başlayacağım