İkisi arasında kaldım. Ürün ve satıcı yorumlarını dikkate alarak tavsiye verirseniz sevinirim marka olarak da tavsiye alabilirim teşekkürler. 16 GB RAM olanda 1x16 koymuşlar.
Asus ROG ZEPHYRUS G14 GA401QC-BM206 Ryzen 7-5800HS 8 GB 512 GB SSD RTX3050 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo Gaming 3 82K100CUTX i5-11300H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo kasasini dün inceledim hava alacak fan boşluk kısmı falan çok dar oradaki görevli bu kasanin begenilmedigini ve cok kez iade aldıklarını belirtti oradaki incelediklerimle beraber kasa sağlamlığı ve fiyat performans olarak Excalibur mantıklı geldi.
Lenovo kasasini dün inceledim hava alacak fan boşluk kısmı falan çok dar oradaki görevli bu kasanin begenilmedigini ve cok kez iade aldıklarını belirtti oradaki incelediklerimle beraber kasa sağlamlığı ve fiyat performans olarak Excalibur mantıklı geldi.