Hangi Chivalry satın almalıyım ?

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar ben Chivalry oyununu steam üzerinden satın alacağım. Ama kafam karıştı biraz Complate pack 6.99$ onu alsam diğer yukarıda ki iki pakete de sahip mi olmuş oluyorum? Yoksa daha farklı bir şey mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
$4.99 olan sadece Chivalry: Medieval Warfare
$14.99 olan 4 tane Chivalry: Medieval Warfare (arkadaşların da alacaksa tanesi $3.75e gelir.)
$6.99 olan Chivalry: Medieval Warfare + Chivalry: Deadliest Warrior DLCsini içerir.

$6.99 olan Chivalry: Medieval Warfare + Chivalry: Deadliest Warrior. Bunu almanızı öneririm. DLC'si kendi oyunundan daha güzel.

Arkadaşlar Chivalry: Medieval Warfare + Chivalry: Deadliest Warrior satın aldım ama sanırım sadece online olarak oynanıyor bu oyun.

Singleplayer istiyorsan Mount&Blade serisinden herhangi bir oyunu tavsiye ederim

@zondaaR Mount&Blade oyununu 2009 yılların da çok oynardım ama bir yerden sonra çok sıkılmıştım. Geçen sene bu oyunu gördüm işte. Onun gibi sandım ama öyle çıkmadı Sadece çevrim içi oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…