Hangi cinsiyet ile doğmak isterdiniz?

Hangi cinsiyet ile doğmak isterdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    181
50 yaşından sonra çocuk yapılamıyor mu yani hocam?

Kadın tabii ki. Biraz kendime bakar, paralı bir kayınpeder bulur tüm hayat yatardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın tabii ki. Biraz kendime bakar, paralı bir kayınpeder bulur tüm hayat yatardım.

Biraz bizim yaşadıklarımızı araştırıp gelin. Tecavüz, tacizi geçiyorum. Başka yaşadıklarımızı araştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bizim yaşadıklarımızı araştırıp gelin. Tecavüz, tacizi geçiyorum. Başka yaşadıklarımızı araştır.
Siz bizimkini biliyor musunuz? Sanki her kadın bunları yaşıyormuş ajitasyonuna gerek yok.

Kavga etmeye üşeniyorum. Bu yüzden hem erkek hem kadın olmak zor.
Türkiyedeyiz, nefes almak zor. Kavga etmeye de gerek yok. 25 yıl askerlik yaptım ve eşime de dediğim gibi, parasız adamla hayatta evlenmezdim.

Kız cinsiyetindeyim, erkek olmak isterdim. Kızlık çok zor ya, şu an karnım ağrıyor mesela.
Erkek olmak daha zor.
Duygularını yaşayamazsın.
Evlendin ve mutlu değil misin? Bu senin sorunun. Evlendin fakat karın mı mutsuz? Bu da senin sorunun.
Boşandığın zaman ömür boyu nafaka ödersin.
Toplumda aşağılanırsın. Sana t****vüzcü gözüyle bakılır.
Bır kızla buluşmak istediğin zaman hemen t**cizci olduğunu düşünür ve sana mesafeli yaklaşır.
Her şeyi sen ödersin. Fatura, yemek, kira vs...
Umarım anlamışsındır. Biz erkekler için sosyal hayat işkence oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…