Hangi Claw marka mouse alınmalı?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Bu üçü arasından hangisini önerirsiniz? Fiyatları ve özellikleri çok benzer.

Dosya Ekleri

• IMG-20250625-WA0012.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 48
Claw's Nova V1 kullanıyorum gayet memnunum. Yanlış bilmiyorsam Nexus V1 ile özellikleri aynı, hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu al.

Hangisinin tasarımını beğenirseniz onu alın hepsinin özellikleri aynı. Ama bütçeniz artarsa Clawsın Air olan modellerinden almanızı tavsiye ederim. Eğer bütçe artmıyorsa bana göre Claws Nexus çünkü yanında 2 kapak var sanki 2 farklı mouse kullanıyormussunuz gibi bir hissiyat verebilir.

arkadaşa katılıyorum nexus air var bende kablosuz olması artı

Bütçem bunların üstüne çok çıkamaz açıkçası, 1 seneliğine mouse ihtiyacım var ama gidip 100-200 liraya Everest gibi markaların da Mouse'unu almak istemiyorum. O yüzden kablosuz olmasına falan gerek yok, 1000 lira bandında da bir ürün istemiyorum çünkü yaklaşık 1 sene sonra 3-4K bütçeye mouse almayı düşünüyorum.

Hocam, konuyla alakasız biraz kusura bakmayın. Ancak, kampanyalardan yararlanarak Helios 2 almak çok daha mantıklı. Eğer claw markasına özel bir sempatiniz yoksa aynı paraya çok daha uzun süre götürür.

Parolapara kampanyası ile falan mı hocam?

Evet hocam, yanlış hatırlamıyorsam N11'de fiyatı 1.500 TL civarındaydı. Parolapara ile yaklaşık 1.000 TL'ye geliyor. İyzico geçen bir siteden alırsanız da, kampanyalar birleştirilerek toplamda 900 TL'ye kadar cashback sunuluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…