Hangi CoD oyunlarını alınmalı?

CoD oyunlarını oynamak istiyorum. Ama hikaye bütünlüğünü kaybetmemek için tüm seriye sahip olma alışkanlığım var. Modern Warfare serisine bakıyorum hikayesi iyi değil online iyi diyorlar vazgeçiyorum. Şimdi de Black Ops serisine bakıyorum. 1 ve 2. oyunları öneriliyor.
Para mesele değil, sizce CoD oyunları içerisinde hangi oyunlar alınıp oynanmalı?
Bunları isim olarak değil de Steam Link olarak paylaşırsanız sevinirim.

Black Ops 3 hem Battle Royale Online hem fiyatı uygun indirimde 60TL.

Black Ops 2'nin Digital Deluxe versiyonunu alırsanız World at War oyununa da sahip oluyorsunuz.

Ek olarak WW2 alabilirsiniz, benim hoşuma gitmişti öneririm. Advanced Warfare ve Infinite Warfare önermem. Black Ops 3 de önermem, 4'ün zaten hikayesi yok. Ghost oyunu da yarım bırakılmış bir oyun alıp almamak size kalmış oynasanız da olur oynamasanız da çok şey kaybetmezsiniz.

Ne demek MW'nin hikayesi iyi değil? Yeni seriyi kast ediyorsundur umarım. Eski seri mükemmeldir. Alabiliyorsan eski serinin hepsinin Remaster sürümünü al. MW1 remaster, MW2 remaster, MW3 (MW3 remaster edilmedi sanırım.) Hepsini al.
Yeni MW1 ve MW2 de fena değil ama çok pahalı, bunlara en son bakarsın. Önce hard CoD oyunlarını bitir.

Daha sonra BO1, BO2 ve BO Cold War satın al. Black Ops hikayesi de çok iyidir.

Devamında eski World War ve yeni World War 2'yi satın al. İkisi de iyi oyunlardır.

Ghost sakın alma, görürsen arkana bakmadan kaç.

Advenced Warfare, Zart Warfare Zurt Warfare falan vardı, onlara da bir bakış at, ama sonra kaç.
Vanguard da alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı