Hangi Counter-Strike alınmalı?

Diğer CS oyunlarındada kart yok.

Bir kişi bu Technopat'ta kart falan demişti hatta bedava aldığım için kart vermiyor demişti. O zaman onun yanlısı var değil mi? Ben ondan yola çıkarak öyle yazdım.

Hocam o zaman CS:GO Prime status satın alabilirsiniz ayrıcalıkları var kart skin ve kasalar veriyor ayrıca rankınız olursa CS2'de geliyor.

CS 2 ne zaman geliyor. Tam bir tarih var mı yoksa sadece gelecek diye haberi mi var.

Bir kişi bu Technopat'ta kart falan demişti hatta bedava aldığım için kart vermiyor demişti. O zaman onun yanlısı var değil mi? Ben ondan yola çıkarak öyle yazdım.

CS 2 ne zaman geliyor. Tam bir tarih var mı yoksa sadece gelecek diye haberi mi var.
Çok uzak değil. Yakında açık betaya geçer. Maximum 1.5 ay.

Eğer ki CS:GO Prime Status'unuz varsa ve rastgele bir rank'ınız varsa (Ör: Silver, Nova vb.) 1 gün içinde geliyor, açık beta'ya geçildi Valve bildiğim kadarıyla bu 2 şart'ı uygulayan herkese veriyor.

Kart önemli bir şey değil ortalama 50 kuruşa satarsınız tanesini oyun başınada 3 kart düşüyor zaten.

Ve bedava oyunlarda kart düşmüyor.

Hocam PC oyunlarına yeni başladınız sanırım.

Yok ben önceden de CS oynuyordum da yukarıda da yazdığım gibi bir kişi kart falan demişti hatta bedava aldığım için kart vermiyor demişti. Bende bedavaya oynuyordum. Dedim bunun paralı olanı varsa hangisi. Aratınca da birçok tane çıkınca buraya bir konu açtım.

Kart önemli bir şey değil ortalama 50 kuruşa satarsınız tanesini oyun başınada 3 kart düşüyor zaten.

Ve bedava oyunlarda kart düşmüyor.

O zaman senin dediğin gibi CS de kart falan yok. O zaman o dediğim kişinin yanlışı var.

Yok ben önceden de CS oynuyordum da yukarıda da yazdığım gibi bir kişi kart falan demişti hatta bedava aldığım için kart vermiyor demişti. Bende bedavaya oynuyordum. Dedim bunun paralı olanı varsa hangisi. Aratınca da birçok tane çıkınca buraya bir konu açtım.
Fotoğrafta gördüğünüz gibi hocam, yakın zamanda yine bir zam gelicek diye duymuştum doğruluğu kesin değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı