Hangi DAREU klavye alınmalı?

Slaught

Centipat
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Beyaz (Rainbow + lube foam).

DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah (Rainbow + lube foam).

DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz - (kablosuz + BT + RGB).

Bu üç klavye arasında kaldım. Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Son attığım şekil olarak çok hoşuma gitmesede BT ve kablosuz olduğu için güzel geldi fakat diğer iki klavye aşırı hoş gözüküyor. Switchleride güzele benziyor fakat anlamadığım ikisi de aynı modelin farklı rengi olmasına rağmen switchler farklı sanırsam. Tam anlamadım, aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam peki siz hangi rengi onerirsiniz siyah mi beyaz mi daha iyi olur uzun kullanimda beyazlar sararabiliyormuş galiba.
Hocam sararma diye bir şey duymadın en kötü silinme olur bu arada beyazda sadece beyaz ışık var siyahda satır şeklinde led döşenmiş. Eğer bütçe çıkıyorsa Pro sürümünü alabilirsiniz.

Hocam sararma diye bir şey duymadın en kötü silinme olur bu arada beyazda sadece beyaz ışık var siyahda satır şeklinde LED döşenmiş. Eğer bütçe çıkıyorsa Pro sürümünü alabilirsiniz.

Hocam çıkıyor ama o kadar paraya bu marka değer mi ki onu düşünüyorum ya çok yordum sizi de ama başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz bu fiyat aralıklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…