Nixist
Hectopat
Daha fazla
Evde bulduğum eski bir dart tahtasına bir iki tane ok atmam sonucunda heveslendim ve yeni bir tane almak istedim fakat tam da bu noktada karşıma bir sorun çıktı. Bir sürü marka, farklı yapı malzemeleri ve uçuk fiyatlar. Öncelikle sisal kaliteli mi kalitesiz mi onu çözemedim. Domuz kılı veya mantar (bilemiyorum her ikisi de aynı gibi geliyor) almayı düşünmüştüm en başta. Çünkü uzun ömrülü olmasını istiyordum. Sonra araştırırken bir yerde karşıma sisalin daha uzun ömürlü olduğuna dair bir yazı çıtkı falan derken kafam iyice karıştı. Açıkçası 1000 lira gibi bir miktar da vermek istemiyorum ki winmau veya unicorn gibi markalar almak istersem fazlasını bile gözden çıkarmam gerekiyor. Tabii aklımın bir kenarında da elektronik dart tahtaları var. Özellikle Decathlon'daki modellerin fiyatları daha makul ve yıpranma gibi bir problemi de yok. Dart oku uçları kırılabiliyormuş. O da çok sık olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeplerden dolayı onları da düşündüm fakat "profesyonel bir deneyim sunar mı?" noktasında emin olamadım. Almışken iyi bir şey olsun uzun süre de kullanayım istiyorum. Sanırım çok şey istiyorum ama;
-En azından bu ürünleri kullananlar varsa, ufak birkaç bilgi verirlerse karar vermem konusunda bana çok yardımcı olurlar. Şimdiden teşekkür ederim.
-En azından bu ürünleri kullananlar varsa, ufak birkaç bilgi verirlerse karar vermem konusunda bana çok yardımcı olurlar. Şimdiden teşekkür ederim.