4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 24 Haziran 2021 #21 runit dedi: Evet, bilerek Live baglantisini attim. Calamares installer kullaniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaadenizle son bir sorum olacak. Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu?
runit dedi: Evet, bilerek Live baglantisini attim. Calamares installer kullaniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaadenizle son bir sorum olacak. Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 24 Haziran 2021 #22 401916 dedi: Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Gnome ortamini indirseydin gnome-software yuklu gelirdi buyuk ihtimalle. Xfce kullandigim zaman boyle bir uygulama ile karsilasmadim.
401916 dedi: Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Gnome ortamini indirseydin gnome-software yuklu gelirdi buyuk ihtimalle. Xfce kullandigim zaman boyle bir uygulama ile karsilasmadim.
agahemir986 Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 131 Çözümler 3 Yer Debian 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #23 Non-Free ve Hybrid değil de, sadece kurulum ekranından ibaret olan ISO'yu kullanıyorum. Index of /cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware cdimage.debian.org Masaüstü ortamı kurmayınca, sistem bileşenlerinin çoğu eksik olduğu için. Xfce yükleyip daha sonra Budgie'e geçiyorum. 401916 dedi: Hocam müsaadenizle son bir sorum olacak. Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Synaptic GUI paket yöneticisi mevcut. Dilerseniz Snap mağazası kurabilirsiniz. Ya da Gnome/Plasma masaüstü kullanıyorsanız onun yazılım merkezini kullanabilirsiniz. Ben Flatpak kullanıyorum çoğunlukla yazılım kurmak için.
Non-Free ve Hybrid değil de, sadece kurulum ekranından ibaret olan ISO'yu kullanıyorum. Index of /cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware cdimage.debian.org Masaüstü ortamı kurmayınca, sistem bileşenlerinin çoğu eksik olduğu için. Xfce yükleyip daha sonra Budgie'e geçiyorum. 401916 dedi: Hocam müsaadenizle son bir sorum olacak. Linux Mint ve Ubuntu da ki gibi Yazılım Ekle/Kaldır uygulaması bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Synaptic GUI paket yöneticisi mevcut. Dilerseniz Snap mağazası kurabilirsiniz. Ya da Gnome/Plasma masaüstü kullanıyorsanız onun yazılım merkezini kullanabilirsiniz. Ben Flatpak kullanıyorum çoğunlukla yazılım kurmak için.