7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Eylül 2024 #11 godswhip dedi: React çok önemli bir noktada kesinlikle öğrenilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen React güzel. JS'in zorluğunu elimizden alıyor ve dinamik web sayfaları daha kolay yapılıyor.
godswhip dedi: React çok önemli bir noktada kesinlikle öğrenilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen React güzel. JS'in zorluğunu elimizden alıyor ve dinamik web sayfaları daha kolay yapılıyor.
eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #12 count dedi: PHP, HTML, CSS ve JS demişsiniz, yaygın js frameworklerine girmeden bu teknolojilerle bu kadar sene sektörde tutunabildiyseniz bravo diyorum. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hocam teşekkürler Kurumsal firmalarda çalışmadım hiç. Hep kendi işimi yaptım açıkçası. O sebeple tutunabildim. Yoksa firmalarda bugün de olsa iş bulamam. Allah düşürmesin.
count dedi: PHP, HTML, CSS ve JS demişsiniz, yaygın js frameworklerine girmeden bu teknolojilerle bu kadar sene sektörde tutunabildiyseniz bravo diyorum. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hocam teşekkürler Kurumsal firmalarda çalışmadım hiç. Hep kendi işimi yaptım açıkçası. O sebeple tutunabildim. Yoksa firmalarda bugün de olsa iş bulamam. Allah düşürmesin.