Hangi dile yoğunlaşmalıyım?

İngilizce öncelikte olmalı, sonra İspanyolca tavsiye ederim.

İspanyolca, italyanca gibi dillerde başarısızım ne kadar çabalasamda bana göre değil gibi geliyor.

Tam olarak dediğiniz durumu kavrayamadım daha net açıklar mısınız?

Tabii ki İngilizce

Merhaba sevgili dostlar.
Ben 14 yaşındayım.
Orta düzey İngilizce ve giriş seviyesi Almanca biliyorum fakat ilk olarak hangisini tamamen öğrenmeliyim bilmiyorum.
Ve bu konuda bana tavsiye verirseniz mutlu olurum.
Global oldugu icin Ingilizce'ye agirlik ver derim.

Fransızca deneyebilirsiniz.

Kulağa cazip geliyor, 4. dilim olarak ileride Fransızca öğrenmeyi planlıyorum.

Bir sürü şey söyledim hangisini kavrayamadın?

Kötü anlamda söylemedim, daha açar mısınız anlamında, tabii istemiyorsanız ne ala, sizin iradeniz. Yanlış anlamayın iyi açıdan söylemek istemiştim kusura bakmayın.

Kötü anlamda söylemedim, daha açar mısınız anlamında, tabii istemiyorsanız ne ala, sizin iradeniz. Yanlış anlamayın iyi açıdan söylemek istemiştim kusura bakmayın.
Ben de kötü anlamda söylemedim. Bir sürü noktaya değindim dolayısıyla "Şu kısmı anlamadım." demediğin için ben de nereyi anlamadığını anlamadım. Devrik cümleyi mi anlamadın yani onu soruyorum.

Konudan alakasız olacak fakat az önce A2 İngilizce seviye testi çözdüm ve 81/100 yaptım, sence güzel bir sonuç mu?

Konudan alakasız olacak fakat az önce A2 İngilizce seviye testi çözdüm ve 81/100 yaptım, sence güzel bir sonuç mu?
A2 isen evet. Ama örneğin iş ilanlarında genelde B1 ve hatta B2 ve üstü istenir. Ben de lisede ilerletmiştim B seviyesi için. Yani olman gereken yerdesin. Ama lisede İngilizce işini halledersen ve üstüne A1 de olsa Almanca koyarsan sırtın yere gelmez. Evinin yakınında halk eğitim merkezi varsa Almanca ya da İngilizce kurslarına bakabilirsin.

İngilizcem A2-B1 arası, ve ingilizcemi B2 seviyesine getirdiğimde almancamı geliştirmeye devam edeceğim çünkü aynı andada dil öğrenilebiliyor değil mi sonuçta?

İngilizcem A2-B1 arası, ve ingilizcemi B2 seviyesine getirdiğimde almancamı geliştirmeye devam edeceğim çünkü aynı andada dil öğrenilebiliyor değil mi sonuçta?

İngilizcede 1500-1800 kelime biliyorum, Almanca da ise 100-125 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…