Hangi diş doktoruna gideyim?

Acikcasi fiyati pahali olan yeri daha cok gozum tuttu. Guzel bir mekan doktorlari iyi, hatta ilk siraya yazdigim kisiye babam dis cekimi icin gitmisti ve cok memnun kaldigini soyledi.
Öyle olsa bile yine 1 diş kalıyor arada, ikisinden birinde hata var sonuç olarak. Dediğim gibi yorumlarına bakarak gitmende fayda var. Fiyatlar da normalden pahalı, o fiyata iyi olması lazım ikisinin de.
Birsey sorabilir miyim? Rontgenden disin kanal olacagi anlasiliyor mu? Cunku iki doktordan biri kanal yok dedi birisi olabilir curugun icini acip bakmam lazim dedi.

Son düzenleme:
Birsey sorabilir miyim? Rontgenden disin kanal olacagi anlasiliyor mu? Cunku iki doktordan biri kanal yok dedi birisi olabilir curugun icini acip bakmam lazim dedi.

Önceki gittiğim doktor çürüğü temizlerken karar vermişti, şu anki gittiğim doktor da sadece küçük çürükler çıktığı için kanal yapmadı. Ama röntgenden de aşağı yukarı anlaşılır diye düşünüyorum çürüğün nereye kadar indiği belli oluyor çünkü.

Evet röntgenden belli oluyor ama 5 yıllık tecrübesi olan doktor röntgene baktığı hâlde emin olamadı, kanala gidebilir dedi. Bu durum beni tereddütte bırakıyor.

Evet röntgenden belli oluyor ama 5 yıllık tecrübesi olan doktor röntgene baktığı hâlde emin olamadı, kanala gidebilir dedi. Bu durum beni tereddütte bırakıyor.

Eğer kök sağlamsa kanala gerek kalmıyor o yüzden emin olamamış olabilir. Tereddüt edeceğin bir şey yok, bir an önce başla tedavine, çürüklerin yan dişe geçme olayı var çünkü. Geç kaldıkça daha kötü oluyor.

Çok teşekkür ederim cevapların için. Şuan ikisinden de aktif randevum var, ve ben hangisine gideceğimi bilemedim. Sanıırım ucuz olana gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…