Hangi diziye başlamalıyım?

Ya ben o dizide 2.sezonda bıraktım ya genel hikaye yavaş ilerliyor. Fikirler bilimsel kısmı falan çok güzel ama belgesel izliyormuşum gibi gelmişti bana izlerken sonra bırakıp vikings efsanesine kaymıştım :D Sonraki sezonları iyi diyorlar ama bilmiyorum onu.
Kesinlikle devam et. Asıl olaylar 2. sezondan sonra başlıyor.

Ya ne açısı hem diyorsun "tartışmasız" en iyisi ama 3-5 tane daha önde dizi söyleyince size göre diyorsun :D Hadi ya
Hocam, tartışmasız müzik ve görsel açısından en iyi intro GOT'a ait. hatta ilk çıktığında çok konuşulmuştu. TRT1 bile göstermişti. 8 senedir değişmemesinin sebebi de bu. Büyük bir kitle onu beğenirken sana göre hoş olan 3-5 tane önden dizi söylemeniz sizin zevkinizdir. Onedio kayıtlarına göre GOT 2. TWD 11. VİKİNGS ise 12. sırada yer alıyor ve sadece türkiye'de. ''Hadi ya'' cümlesini de anlayamadım.
Ya ne açısı hem diyorsun "tartışmasız" en iyisi ama 3-5 tane daha önde dizi söyleyince size göre diyorsun :D Hadi ya
Saygı ve görgü kuralları içerinde tartışırsak iyi olur. Severim tartışmalar. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı