Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Mart 2020 #41 Akfortisev dedi: Hocam izlediklerini görünce ben sizden öneri istiyorum açıkçası izlemediğiniz dizi yok galiba Genişletmek için tıkla... Film konusunda da öyle ya, sevdiğim türlerde izlemediğim dizi & film kalmadı denecek kadar azdır.
Akfortisev dedi: Hocam izlediklerini görünce ben sizden öneri istiyorum açıkçası izlemediğiniz dizi yok galiba Genişletmek için tıkla... Film konusunda da öyle ya, sevdiğim türlerde izlemediğim dizi & film kalmadı denecek kadar azdır.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #42 Silinen üye dedi: Film konusunda da öyle ya, sevdiğim türlerde izlemediğim dizi & film kalmadı denecek kadar azdır. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önerileriniz nelerdir? Yani gerçekten ölmeden önce izlenmeli dediğiniz dizi & filmler.
Silinen üye dedi: Film konusunda da öyle ya, sevdiğim türlerde izlemediğim dizi & film kalmadı denecek kadar azdır. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önerileriniz nelerdir? Yani gerçekten ölmeden önce izlenmeli dediğiniz dizi & filmler.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Mart 2020 #43 Akfortisev dedi: Hocam sizin önerileriniz nelerdir? Yani gerçekten ölmeden önce izlenmeli dediğiniz dizi & filmler. Genişletmek için tıkla... Filmler Interstellar (Biliyorum çok öneriliyor ama müthiş bir film.) Benjamin Button PK The Green Mile Inception V For Vendetta Diziler Mr. Robot La Casa De Papel Narcos, Narcos : Mexico Breaking Bad Türk yapımları S1F1R B1R Poyraz Karayel Kurtar Vadisi (İlk 97 bölüm.) Ezel Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ama listeyi uzatmak gerekirse 2 A4 kağıdını önlü arkalı doldurabilirim.
Akfortisev dedi: Hocam sizin önerileriniz nelerdir? Yani gerçekten ölmeden önce izlenmeli dediğiniz dizi & filmler. Genişletmek için tıkla... Filmler Interstellar (Biliyorum çok öneriliyor ama müthiş bir film.) Benjamin Button PK The Green Mile Inception V For Vendetta Diziler Mr. Robot La Casa De Papel Narcos, Narcos : Mexico Breaking Bad Türk yapımları S1F1R B1R Poyraz Karayel Kurtar Vadisi (İlk 97 bölüm.) Ezel Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ama listeyi uzatmak gerekirse 2 A4 kağıdını önlü arkalı doldurabilirim.
Kerem/15 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 133 16 Haziran 2020 #44 Antonio Montana dedi: Netflix listem ektedir, izlediklerimin üzerini çizdim. Hangisine başlamamı önerirsiniz? Farklı dizi & film öneriniz var ise izlediklerim gibi olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 509281 Genişletmek için tıkla... Vis a vis.
Antonio Montana dedi: Netflix listem ektedir, izlediklerimin üzerini çizdim. Hangisine başlamamı önerirsiniz? Farklı dizi & film öneriniz var ise izlediklerim gibi olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 509281 Genişletmek için tıkla... Vis a vis.