ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Dönüştürücü kullanacağım ama hanigisini kullanacağım bilmiyorum.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 5 Şubat 2025 #2 Biz de bilmiyoruz. Detay vermeye ne dersin.
ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 WHT dedi: Biz de bilmiyoruz. Detay vermeye ne dersin. Genişletmek için tıkla... Monitörüm VGA girişli (1 HDMI + 3 DisplayPort girişi vardır.) Alacağım ekran kartında bu girişler var.
WHT dedi: Biz de bilmiyoruz. Detay vermeye ne dersin. Genişletmek için tıkla... Monitörüm VGA girişli (1 HDMI + 3 DisplayPort girişi vardır.) Alacağım ekran kartında bu girişler var.
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 Benim bildiğim DisplayPort (DP) kablosunu kullanmak daha iyidir.
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #5 Monitörü dönüştür bence alacağın ekran kartını şuanki monitör ile kullanacaksan görüntüde pek bir iyileşme olamayacak gibi
Monitörü dönüştür bence alacağın ekran kartını şuanki monitör ile kullanacaksan görüntüde pek bir iyileşme olamayacak gibi
ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 erencandurmus dedi: Monitörü dönüştür bence alacağın ekran kartını şu anki monitör ile kullanacaksan görüntüde pek bir iyileşme olamayacak gibi Genişletmek için tıkla... Hangi dönüştürücüyu almam lazım ama bide ekran kartından anlıyorsanız bişey sorucaktım
erencandurmus dedi: Monitörü dönüştür bence alacağın ekran kartını şu anki monitör ile kullanacaksan görüntüde pek bir iyileşme olamayacak gibi Genişletmek için tıkla... Hangi dönüştürücüyu almam lazım ama bide ekran kartından anlıyorsanız bişey sorucaktım
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #7 ardajjjjv dedi: Hangi dönüştürücüyu almam lazım ama bide ekran kartından anlıyorsanız bişey sorucaktım Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü olarak Vga to Hdmi alıcaksı. Tabiki sorabilirsin
ardajjjjv dedi: Hangi dönüştürücüyu almam lazım ama bide ekran kartından anlıyorsanız bişey sorucaktım Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü olarak Vga to Hdmi alıcaksı. Tabiki sorabilirsin
ardajjjjv Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #8 Bambi.w dedi: Benim bildiğim DisplayPort (DP) kablosunu kullanmak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? erencandurmus dedi: Dönüştürücü olarak VGA to HDMI alacaksı. Tabii ki sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Ekran kartına FurMark testi yaptırdım 2nci el alacağım da testin sonucunu atım bir bilgin varsa yardımcı olur musun iyi mi tam bilmiyorum da
Bambi.w dedi: Benim bildiğim DisplayPort (DP) kablosunu kullanmak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? erencandurmus dedi: Dönüştürücü olarak VGA to HDMI alacaksı. Tabii ki sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Ekran kartına FurMark testi yaptırdım 2nci el alacağım da testin sonucunu atım bir bilgin varsa yardımcı olur musun iyi mi tam bilmiyorum da
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #9 ardajjjjv dedi: VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ben monitörünüzde de displaypord olduğunu zannettim. Yanlış anlamışım.
ardajjjjv dedi: VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ben monitörünüzde de displaypord olduğunu zannettim. Yanlış anlamışım.
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #10 ardajjjjv dedi: VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? Ekran kartına FurMark testi yaptırdım 2nci el alacağım da testin sonucunu atım bir bilgin varsa yardımcı olur musun iyi mi tam bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Displayport dönüştürücüsünden verim alabileceğini sanmıyorum hdmi bile tartışılır
ardajjjjv dedi: VGA to DisplayPort mı almam lazım yoksa DisplayPort to VGA mı onu bulamadım eger bildiginiz varsa linkini atar mısınız? Ekran kartına FurMark testi yaptırdım 2nci el alacağım da testin sonucunu atım bir bilgin varsa yardımcı olur musun iyi mi tam bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Displayport dönüştürücüsünden verim alabileceğini sanmıyorum hdmi bile tartışılır