Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 17 Ağustos 2021 #11 Vitamin eksikliği de olabilir demir gibi.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 Huayra dedi: Vitamin eksikliği de olabilir demir gibi. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam çok şeyden kaynaklanabilir.
Huayra dedi: Vitamin eksikliği de olabilir demir gibi. Genişletmek için tıkla... Tabi hocam çok şeyden kaynaklanabilir.
4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 17 Ağustos 2021 #13 RSK06 dedi: Doktora randevu alacağız bakalim neden agriyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bence acile git kolda uyuşma genellikle kalple alakalı bir sorun her an kalp krizi geçirebilirsin riske atma.
RSK06 dedi: Doktora randevu alacağız bakalim neden agriyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bence acile git kolda uyuşma genellikle kalple alakalı bir sorun her an kalp krizi geçirebilirsin riske atma.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #14 Uyuşma yok, rahatsız etmiyen bir ağrı var. Geçenlerde sol kolumdan kan vermiştim ondan bile olabilir, bu kısımda kolumu hareket ettirirken ağrı oluyor hafif.
Uyuşma yok, rahatsız etmiyen bir ağrı var. Geçenlerde sol kolumdan kan vermiştim ondan bile olabilir, bu kısımda kolumu hareket ettirirken ağrı oluyor hafif.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #15 Acile veya aile hekimine gidin burada çözüm araman boş. Bulursun da kararsız kalırsın. İşinin ehli insanlar size daha iyi yardımcı olacaklardır.
Acile veya aile hekimine gidin burada çözüm araman boş. Bulursun da kararsız kalırsın. İşinin ehli insanlar size daha iyi yardımcı olacaklardır.