Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 30 Mayıs 2020 #1 Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) | Teknobiyotik kargo dahil 50 TL. Inca Displayport To Displayport 4k 2 Metre Kablo kargo dahil 33 TL. İncanın modeli yazmıyor Webdenal'da. Vatan'da aynı resimli ürün 70 TL diğer yerlerde de 40 TL civarı ve Webdenal'da Hepsiburada'da 40TL'ye satıyor. Bu fiyatlara daha kalitelisi var mı? Dark'ta kısa devre şikayeti olmuş ama her üründe olacak demek değil değil mi? Dark alıp 2 yıldır kullanan da var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) | Teknobiyotik kargo dahil 50 TL. Inca Displayport To Displayport 4k 2 Metre Kablo kargo dahil 33 TL. İncanın modeli yazmıyor Webdenal'da. Vatan'da aynı resimli ürün 70 TL diğer yerlerde de 40 TL civarı ve Webdenal'da Hepsiburada'da 40TL'ye satıyor. Bu fiyatlara daha kalitelisi var mı? Dark'ta kısa devre şikayeti olmuş ama her üründe olacak demek değil değil mi? Dark alıp 2 yıldır kullanan da var.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #2 Mehmet×Alperen dedi: Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) | Teknobiyotik kargo dahil 50 TL. Inca Displayport To Displayport 4k 2 Metre Kablo kargo dahil 33 TL. İncanın modeli yazmıyor Webdenal'da. Vatan'da aynı resimli ürün 70 TL diğer yerlerde de 40 TL civarı ve Webdenal'da Hepsiburada'da 40TL'ye satıyor. Bu fiyatlara daha kalitelisi var mı? Dark'ta kısa devre şikayeti olmuş ama her üründe olacak demek değil değil mi? Dark alıp 2 yıldır kullanan da var. Genişletmek için tıkla... Dark parası olana önerdiğim ürün değildir, şarj kablom dark Mİ9T kullanıyorum, 8 aydır kablo olduğu gibi sıfır hala. DP kablosunu kullandım 4 ay aktif sorun yaşamadım, şuan kutusunda 4K televizyon da sorun yaşamadım. Dark al geç.
Mehmet×Alperen dedi: Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) | Teknobiyotik kargo dahil 50 TL. Inca Displayport To Displayport 4k 2 Metre Kablo kargo dahil 33 TL. İncanın modeli yazmıyor Webdenal'da. Vatan'da aynı resimli ürün 70 TL diğer yerlerde de 40 TL civarı ve Webdenal'da Hepsiburada'da 40TL'ye satıyor. Bu fiyatlara daha kalitelisi var mı? Dark'ta kısa devre şikayeti olmuş ama her üründe olacak demek değil değil mi? Dark alıp 2 yıldır kullanan da var. Genişletmek için tıkla... Dark parası olana önerdiğim ürün değildir, şarj kablom dark Mİ9T kullanıyorum, 8 aydır kablo olduğu gibi sıfır hala. DP kablosunu kullandım 4 ay aktif sorun yaşamadım, şuan kutusunda 4K televizyon da sorun yaşamadım. Dark al geç.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.871 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 31 Mayıs 2020 #3 Daha kalitelisi, hatta en kalitelisi: Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Dark almanızı tavsiye etmem, sorun yaşamanız muhtemel.
Daha kalitelisi, hatta en kalitelisi: Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Dark almanızı tavsiye etmem, sorun yaşamanız muhtemel.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #4 Ben Dark'ın ürünlerini kaliteli buluyorum hiç bir ürününde sıkıntı yaşamadım.