Hangi driver yazılımı daha iyi?

Berk Çağan

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben Windows 8.1 kullanıyorum. Format attıktan sonra hangi driver yazılımını kullanmam gerek? En iyisi hangisi yani? Ben Driver Booster, DriverMax, SlimDriver bunları biliyorum. En iyisi hangisi başka bilen var mı?

Driverpacksolution ama offline calisyior 7 gb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet online olani hic kullanmadim. O kimlikle buluyor sanirim ama geri kalan cogu programi denedim. Cogu bulamiyor eski surumu yukleyen bile oldu acikcasi.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlıklısı üretici destek sayfasından indirmek.

Dediğiniz doğru fakat üretici sayfası her zaman en güncelini koymuyor. Ben Driver Identifier adlı programı kullanıyorum. Bu arada Driverpack gibi programlar yanlış driver yükleyebiliyor. Arkadaşım sürekli bu program sayesinde mavi ekran alıyordu.

Her programın yanlışları olacağı gibi DriverPack'in de yanlışları olabilir. Ama sürücülerin hepsini seçip tek seferde yüklemeye kalkıp kolaya kaçılırsa zaten sorun yaşayan kişi bunu hak etmiş sayılır. Tek tek kontrol ederek yükleyince bir sıkıntı yaşanmıyor. En azından ben 2 bilgisayarda yaşamadım. Programın tek kötü yanı her seferinde +7GB yüklemek zorunda olmamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…