Hangi eklentileri kullanıyorsunuz?

Çok sağolun hocam kuruyorum o zaman.

-Dark Reader
-HTTPS Everywhere
-enhanced-h264ify
-Zoom Image
-uBlock Origin
Bu kadar.
Daha önce Adblocker kullanıyordum sonradan işe yaramamaya başaldı. Artık AdGuard kullanıyorum. Şu ana kadar bir tane reklam görmedim. Bir sürü film sitelerine girdim bir tane bile reklam çıkmadı. uBlock ilk defa duyuyorum. O da iyi mi?

Korsan oynamayın diyen insanlar adblock kullanıyor. Bu işte gariplik var. Üreticiye destek sadece oyun alarak mı oluyor? Neyse.
Bahsettiğin konu güvenlikle alakalı. Korsan bir uygulama indirdiğin zaman güvenliğin kesinliğini sağlayamazsın. Eğer güvenli mi diye sorup bir varsayım yapabiliyorsan bil ki orası güvenli değildir. Reklam konusuyla korsan uygulama çok farklı şeyler. Daha uzun yazılar yazabilirdim ancak konu bu değil.

uBlock ilk defa duyuyorum. O da iyi mi?
uBlock hepsinden daha iyi. Ek olarak aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Evet adfly skipper ver countdown remover kullanıyorum. Çünkü oyun alacak param yok .

Şimdi denedim fakat bende işe yaramadı. Özellikle 720pfilmizle sitesi aşırı reklam çıkarıyor. uBlock ile denedim, reklamlar çıktı. Daha sonra tekrar AdGuard'ı açtım daha reklam gelmedi

Hayır, bahsettiğim konu üreticeye destek konusu. Ben hem korsana hem de adblock vb. karşıyım.

Google çeviri, bir cümlenin veya yazının üzerine iki defa tıklayınca direk küçük pencerede çevirisini gösteriyor. Daha baya var ama en sık kullandığım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…