B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 8 Mart 2025 #1 Les paul kasa istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? New orleans Türk markasıymış Midex gibiyse hiç bakmayım bile diye düşünüyorum. New Orleans NLP920 Les Paul Elektro Gitar - idefix Jackson Monarkh JS22 SC Amaranth Klavye Snow White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Jackson Monarkh JS22 SC Amaranth Klavye Snow White Elektro Gitar, JACKSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com
Les paul kasa istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? New orleans Türk markasıymış Midex gibiyse hiç bakmayım bile diye düşünüyorum. New Orleans NLP920 Les Paul Elektro Gitar - idefix Jackson Monarkh JS22 SC Amaranth Klavye Snow White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Jackson Monarkh JS22 SC Amaranth Klavye Snow White Elektro Gitar, JACKSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com
cakatay Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 illa les paul ise epiphonelara bakabilirsin ben olsam les paul kasa jackson almazdım new orleans midex gibi markalardan da uzak dur bence
illa les paul ise epiphonelara bakabilirsin ben olsam les paul kasa jackson almazdım new orleans midex gibi markalardan da uzak dur bence