Arkadaşlar uzun bir süredir Mail'i kullanmadığım için mesajlarınızı göremedim yazdıktan bir süre sonra almıştım. Voopoo drag X2 aldım 80W olması, 100ML likite kadar dayanan (ben biraz daha fazla kullanabildim) PnP X coilin olması, harici pil olması, likit haznesinin 5ML olması yönlerinden çok artısı var pişman mıyım değilim gayet iyiydi makine ilk makinem olmasından dolayı mıdır bilmem ama güzel makine. Harici pilli olması iyi bir şey makinenın içine gömülü bir batarya 2 yıl belki daha fazla kullandıktan sonra batarya ölmeye başladığında batarya değiştirilemediği için makine çöp oluyor ama aldığım drag X2 gibi harici pilliler 2 sene pil kullandıktan sonra o pili istediğiniz gibi değiştirebiliyosunuz. Fakat orijinal pil bulması, uzun dayanan pil bulması şans işi gibi bir şey. Kısaca ben uzun süre salmam makineyı diyenler harici pilli bir makine benim drag X2'im gibi bir makine alabilir.
Ben biraz kullanırım sonra ya atar ya satarım ama o süre içerisinde kusursuz bir keyif alayım dersiniz gömülü pilli yani dahili pilli bir makine alın çünkü istediğiniz pili alın dahili pilli bir makinedan aldığınız gücü ve stabiliteyi hiçbir harici pilli makinada alamazsınız diye düşünüyorum
Bunu almasaydım kendinden pilli makine alacak olsaydım argus Pro alacaktım
Drag X2 aldım dediğim gibi özelliklerinden memnunum ama pil kapağı, üst likit haznesi vs. mıknatıs olduğu için yere düştüğü gibi makine 3'e bölünüyor, pil kapağı, pil, üst kafası dağılıyor yere
Zevkini düşünen adam nefes sensörlü, dahili pilli argus Pro gibi makine tercih etsin.
Cebini düşünen uzun süreler kullanayım diyen harici çıkarıp takılabilir pilli makine olsun diyen drag X2'yi tercih edebilir. İyibir pil alın almışken şarjı azaldığında performans düşüşü yaşamasın. Fakat drag X2 üzmez gayet güzel malzeme kalitesi falan çok iyi
Söyleyeceklerim bu kadar şimdilerde de makineyı satmak istiyorum siz yine de ben çok kullanırım diye fazla paralar vermeyin bu makinalara çünkü bende öyle diyordum. Bir süre sonra o dolabınızda illa aylarca bekliyecek o. Satmaya kalktığınızda da zarara girersiniz benim şu anki halim gibi tercih sizin.
Hocam nasıl drag X yoksa drag s Pro alacağım
@Ali bayrak11.
Geç kaldık gibi ama cevaplayalım.
Drag s dahili pilli yani içindeki pili değiştirilemiyor diye biliyorum
Drag x ve x2 de harici pilli yani değiştirebiliyorsun pilini